Vi trenger deg!

Vi trenger deg som er fra 18 år og oppover(ingen øvre aldersgrense!!), og som er åpen og utadvendt, 
med godt humør og initiativ. Hele skoleferien, fra 20.juni til august og i høstferiene trenger 
vi noen som ønsker å jobbe med turridning. Det ideelle er om du kan være fra begynnelsen av juni og til midten av oktober.

Du må kunne håndtere hest, og ha gode grunnleggende kunnskaper om ridning og hestestell. God kundebehandling er viktig i turistbransjen - gjestene skal ønske å komme tilbake! Praktiske ferdigheter innen gårdsarbeid, forståelse av hvordan strømgjerder fungerer er en fordel. Ellers er ordenssans og effektivitet viktig.


Arbeidsoppgavene blir å guide turister på tur, barneleiing, treningsri hester, pusse og sale hestene,
være med å flytte strømgjerder, pusse/vedlikeholde utstyr, ta imot gjester og bestillinger. Renhold av toalettanlegg og rom du selv bruker er også en del av det som må gjøres. På stille dager kan det være forefallende gårdsarbeid som må gjøres. 

Man må være innstilt på at i høysesong blir det lange dager og lite fri, til gjengjeld er det stilleperioder før og etter høysesong der vi puster ut og tar oss inn igjen.

Det ideelle er om vi har 2 stykker om gangen. Minstelønn etter statens satser.

Vi kan også ha et par stykker for kortere perioder, da får man gratis losji. Mat må man ordne med selv.

Send oss en mail, så håper vi at vi sees til sommeren!!

Vennlig hilsen
Asle, Solveig og Sofia
Geilo Hestesenter • 3580 Geilo • Tlf: +47 32 09 01 81 • Fax: +47 32 09 08 17 • Mob: +47 90 64 35 45 • E-post: post@geilohest.no Design på norsk: Utforming.no - Publisering: WideCMS